My Lands - Başarılı oyuncu 10 kural


içinde My lands, herhangi bir oyun, daha az başarılı oyuncular var. Başarılı oyuncular başarılı oyun ve 10 kural bilmiyorum büyük bir verilecektir. Şimdi herkes oyun stratejisini gözden geçirmek ve Mylands yaygın hatalardan tekrarı önlemek için bir fırsat vardır. Bu nedenle, bu makalenin amacı - size tanıtmak Online strateji My lands oyununda tutulmalıdır 10 kural.

My lands Kural 1: Bitişik hücrelere şehirler inşa etmeyin.
My lands Kural 2: krallık birkaç şehirler inşa etmeyin.
My lands Kural 3: karşı hizip terrayn, özellikle "yabancı" terrayne üzerine kentler inşa etmeyin.
My lands Kural 4: Bu kaynak türünün üretimine bedelsiz sahip bölgede kaynakların çıkarılması için şehirler inşa etmeyin.
My lands Kural 5: ekstra bonus orduları almayınız.
My lands Kural 6: korumasız My lands şehrin bırakmayın.
My lands Kural 7: ordu yalnız bırakmayın!
My lands Kural 8: asker kaybına izin vermeyin.
My lands Kural 9: paralı asker atmayın.
My lands Kural 10: yalnız oynamayın.


My lands Kural 1: Bitişik hücrelere şehirler inşa etmeyin.


Как игрыть в онлайн игру My lands
Haritada Komşu şehirler

My lands payı yerleşim şehrin yanında duran bu yana, bu yüzden bazıları yerleşim oluşturmak için fırsat (ve özgür gelişimi için 8 ila 16 hücre kaybı!) Yoksun olan tüm yukarıdaki diğer kendi şehir ve kasabalar için de geçerlidiroyuncu. Ama başka bir oyuncu aşağı alabilir köye bitişik bina, daha sonra kendi köylerine ne yaparsam? Kurup önce düşünün.

Крутые скрины онлайн игры My lands
Şartlar ve köy - şehir tür.


My lands Kural 2: krallık birkaç şehirler inşa etmeyin.


Bir oyuncunun krallığında 3 ilde
Tek bir yerde birkaç şehir ile sadece Ruin arama ve el koyma etkinliğini azaltır, aynı zamanda şehir ile eş zamanlı saldırı şansını artırmaz. My lands her iyi bir konumda bulunmaktadır şehir oyuncunun genel stratejisinin bir rol oynar. Neden bir stratejik girişimi kendinizi mahrum?
My lands şehirler en iyi şekilde yerini - sermayenin iki veya üç krallık mesafede.
 Hem de güvenli bir merkez şehirden muharebe görevleri yerine getirmek gibi şehirlerin göreli konumunu Planlama, başkent çevresinde bir şehir inşa etmeye çalışın, o zaman, kaynak ve ordu taşımak daha kolay oldu.


My lands Kural 3: karşı hizip terrayn, özellikle "yabancı" terrayne üzerine kentler inşa etmeyin.


"Yabancı" Terrane üzerine kentler inşa etmeyin
Bildiğiniz gibi, "yerli" terrayn her yarış My lands % 25 savunma birlikleri bir bonus veriyor, ancak ekonomik bonus / disbonusov için.

Yerel Terrane Knights - Kutsal Topraklar

Yerel Terrane Işık Elfler - Sihirli Orman

Yerel Terrane Demons - Ölü Arsa

Yerel Terrane Dark Elf - Lanetli Orman

Terrayne onun hizbi Bina, ancak "yerli" değil belirgin olarak, kent etkinliğini azaltır kaynakların çıkarılması için, savunma için bir bonus ikramiye vermez.

Terrayne üzerinde karşı faction inşaat - yok - bu gerçekten onlar sizi korumak için% 25 bonus olacak savaşında konuklar düşman hizip oyunculara bir davettir.


My lands Kural 4: Bu kaynak türünün üretimine bedelsiz sahip bölgede kaynakların çıkarılması için şehirler inşa etmeyin.


My lands - игра в стиле героев меча и магии

Hatta bir yarış seçerek My lands oyuncu tescil aşamasında, at, ikramiye kaynağın belirli bir tür çıkarımı her yarış hakkında bilgi edinin. Bu bonus bonus terrayna ile birleştirerek çok kullanılmalıdır.

Бонусы в онлайн игре My lands
Bonus Terrane ile birleştiren
Ancak kaynakların çıkarılması için daha az önemli hiçbir etkisi terrayna olduğunu. (Yani, disbonus bölgelerde) çölde veya tahıl dağlarda odun almaya çalışırken bu tür üretim ırksal bonus ve verimliliği ortadan kaldırır sıfıra yakındır.

Daha iyi - kaynakların çıkarıldığı (altın ve kereste hariç) olasılığı her kasabasında "kaynak noktaları" ve köylerinde, onlardan daha sayısına göre sınırlıdır. Optimum tane demir 3.4 noktalar için 10-14 noktalar taşocakçılığı 5.8 noktalar üretmek için.
 Maksimum (5.) seviyesine hücrelerin yerini bulmaya çalışın. Şehirler inşa etmek için bir yer planlarken göz önünde bulundurun.

Bu kuralın istisnası: Oyun terrayn My lands (! En azından henüz) hiç kimse bilim oranı çalışma üzerinde hiçbir etkisi yoktur, çünkü şehirler için araştırma konum keyfi olarak seçilebilir.


My lands Kural 5: ekstra bonus orduları almayınız.


Arayışının ödülü (+ NNN güçleri) almaya hazırdır
İlk olarak, quest (ordu) için bir ödül almak daha önce, en yüksek üçüncü seviyeye uygun "askeri" bilim gözden geçirmeyi unutmayın. Aksi takdirde asker yükseltmek için kaynakları ve insan harcamak zorunda kalacaklar. Kim ekstra maliyet ihtiyacı var?

İkinci olarak, "macera" asker alma, sizin oyun başlıkları beklenmedik bir değişime yol açabileceği derecelendirme sayısı ve bu ihtiyacın eğitim arayabilirsiniz. Ordu, üçüncü düzey kalıntıları üzerinde kolay zaferler kazanan 4. seviye kalıntıları ile ağır bir darbe olacak!

My lands kompleks ordu (birimler her türlü varlığı ile) sadece derebeyi (5 *) rütbesine için gerekli olduğunu unutmayın. 
Derebeyi (5 *) unvanını alma - Bu büyük dünya oyun My Lands bir bilet!


My lands Kural 6: korumasız My lands şehrin bırakmayın.


Шпионаж в онлайн игре My lands
Bu sizin \ düşman eşyalarını erişebilir nasıl

iyi koruma

Oyun My lands en iyi savunma - kapsamlı bir koruma. Tahkimatı ve Kuleler (normal ve büyülü) askeri gücünü artırmak ve saldıran asker yok, spyware ve aynalar Guild düşman şehirde bakmak izin vermez iken, ve bu nedenle bir saldırı olasılığını engellemek! Kaç karanlıkta saldırı gönderme riski olacaktır.
My lands konusu binanın tüm koruma periyodik ve zamanında yükseltmeleri gerekir.
 Aşağıdaki gibi yaklaşık düzenidir:

- Esquire (1 *) başlığı binalar 1-2 seviyeleri (Esquire (1 *) ve Kaptan (2 *) henüz inşa edemez rütbesine de ayna) yeterli koruma olacaktır;
- 2 bina gerekli üçüncü seviye Kaptan (2 *) rütbesine için;
- Master (3 *) rütbesine için 3 Seviye 4 (! Ora yapı aynalar) bir yapı olması tavsiye edilir
- (4 *) ve Mareşal rütbesi için koruyucu yapı 4-5 seviyeleri ile sağlanmalıdır.
Derebeyi (5 *) birkaç sur, başkentte iki kule ve aynalar unvanını alma zamanda düzey 5 kadar pompa olması gerekir.
Bu (tek kullanımlık olsa) Benim toprakları sihirli kule ile birlikte bir Mercenaries temsil koruma son derece etkilidir. Barınmalarını tutun ve uygun miktar bir saldırı çıkmasından önce bir dakika ulaşır. Kendini feda, her paralı düşmanın 25-30 paralı kadar yok olabilir!

My lands Kural 7: ordu yalnız bırakmayın!


Oyuncu dönmek yakalamak için saniye cinsinden harabe saldırı döndü

Olursa olsun Benim toprakları için ordu ne kadar katı ve ve ne kadar pompalanan olursa olsun bir kahraman değildioyun yokluğunda sırasında garnizon içinde ordu bırakmayın.Kaç oyuncu zaten dikkatsizlik ya da aşırı güveni için ceza var! Bu zor değil - Vault bir ordu gizlemek ya da çevrimdışı planladığınız zaman kapıları her zaman kapatın.

Ayrıca, seferleri sırasında kahraman ve ordunun olası güvenlik açığının farkında olmalıdır. Diğer oyuncular tarafından taranabilir askerlerin misyonu ile geldiği, harabe. Eğer birlikler geri ne zaman paralı düşman bir kalabalık tarafından karşılandı olacak sürece bu konuda bilmiyorum.

Aktif avcılar Kesirli reytingomprotivopolozhnoy hizip kendinizi korumak için en iyi yolu - (bu oyuncular bir saldırı başlatmak için izin vermez) Tapınağı kullanmak.

Tapınak oyuncuların listesi

Hala yakalandı iseniz, kayıpları en aza indirmek olacaktır:
- "Yerli" terrayna (kural sayısı 5'e bakın) bonus;
- (Kural 6) pompalı güçlendirilmesi;
- Heroes yeteneği (eser ve kaydırır etkileri ile birlikte);
- Voskresitel Pompaj.

Ayrıca kent kapısı hızlı bir şekilde kapatmak veya ek koruma satın almanız halinde Siyah taşlar az miktarda gibi olmasını isteyebilirsiniz.

En dikkatli oyuncular My lands kullanmak için başka bir yolu var: zaman ordu şehir kapılarının dönüş zaten kapatıldı böylece misyonun gönderme zamanı hesaplar.Şehirde "sızıntı" nın ordu dönersek, ancak şehir saldırı düşman ordusu kapalı kapıları olamaz.

My lands Kural 8: asker kaybına izin vermeyin.


Drenaj saldırı, büyük kayıpların zafer
My lands oynamak savaş oyunu hesap için en kötü durum senaryosu dikkate alınarak değil, saldırıda değil bir kural almak. Genellikle, ordu ve kahraman - Eğer oyun My lands sahip en değerli şeydir. Kalkınma Oyun derece ve hızı da asker durumu doğrudan bağlıdır.

Kayıp ordu diriltmek ya da yeniden inşa, ama zaman alır olabilir - en değerli kaynak. Birkaç gün, başarısız bir mücadele geliştirme gecikmiş "hayrete" statüsünde bir sonucu olarak alınan kahraman. Birden o anda sizi Arhiruinu bulacaksınız?

Gerekirse, riskli bir saldırıyı gerçekleştirmek - paralı asker kullanın.

My lands Kural 9: paralı asker atmayın.


13.000 kule karışımı işe
Yukarıdaki rağmen, hatta bir kitle bir paralı asker olarak, bir birim üretmek için ucuz ve kolay, insanlar ve üretmek için zaman para değerinde olduğunu unutmayın. Paralı asker binlerce - 100.000 altın, bin kişi ve en önemlisi olan - üretim için gündüz başka!

Karlı oyun My lands herhangi bir saldırı, bu "tek kullanımlık" paralı asker ve saldırı için geçerlidir: karşı hizip oyuncular ile elde edilen, veya kaynakların Harabeleri elde edilen kesirli deneyim sayısının yaşam maliyeti eşit veya daha büyük en azından olmalıdır, güç-on-a-darbe.
Benim topraklarında oynama tecrübesi bir müttefiki ile kalıntılar saldırı genellikle avantajlı olduğunu gösterir kendi paralı binlerce kurban, tek başına onun suçu değil, (Ve yarısında maliyetleri ve faydaları bölünmüş).


My lands Kural 10: yalnız oynamayın.

Diğer oyuncular My lands paylaşın kalıntıları, aktif oyuncular ile ittifak yapmak, bulunduğunuz bölgedeki güç dengesi ile yönlendirilmelidir.
My Lands - sadece askeri ve ekonomik değil, aynı zamanda siyasi bir strateji. 

Müttefikleri seçerek, bir hizip oyuncular görevler ortak uygulama ilgi olması muhtemeldir unutmayın ve karşı hizip oyuncular ile ittifak dövme agresif komşularınıza, hizip ile harici Possession için mücadelede yararlı olabilir.

Oyuncu, klan ve hizip derecelendirme derecelendirme çalışması çok yararlı bilgiler verir. Güçlü bir klan güçlü bir klan ya da "akademi" katılın, bu gelişmenin hızlanması görevler gerçekleştirerek sorunu basitleştirmek ve genel deneyim alışverişini teşvik edeceğiz olacaktır.

Klan Oylamaya

Iyi bir bakıcısı bulun. Size bir saat dilimi ise, etkili işbirliği ve ortak bir on-line işbirliği mümkün olacaktır. Buna karşılık, başka bir saat diliminde (ya da sadece farklı bir takvime yaşayan:) bir oyuncu sizin olmadığı zamanlarda eşyalarını bakmak olanlar için yararlı olacağını, madencilik binaları ve kışla sona ermeyecek, saldırılara karşı şehrin kurtaracak.

Menüde Tab - bir klan rozetleri çevrimiçi ve milletvekili
My lands – sonunda, sosyal oyun. Çok oyun başarısı ve konforu diğer oyuncular ile iletişim bağlıdır. Eğer tek bir sunucu üzerinde iyi ilişkiler sürdürmek kimin değil güçlü oyuncu, başka bir sunucuda oyun paha biçilmez yardım sağlayabilir olmasıdır.Hareket de ters ve model unutmayın.