My Lands: black gem hunting (MyLands) — Tarayıcı tabanlı çevrimiçi oyundur (MMOG). Kategori: gerçek zamanlı fantezi savaş oyunudur.




Aydınlık ve Karanlık Güçler barış ve uyum içinde yaşadıkları çağlarda Dünyanın bir ırkının bugüne kadar tanımadığı güç kaynağı Kara İnci bulunmuştur.
Bir gün Güçlerin dengesi bozulmuş, herkes Kara İnci kaynaklarını kontrol altına almak istemiş. Parlak İmparatorluk parçalanmış, iç savaşlara başlanmıştır. Şehrinizin nüfusu Sizi Kral seçip Size sınırsız güç ve hüküm sağlamıştır. Yeni köy, kasaba ve şehirleri kurun, bilimleri araştırıp geliştirin, yapıları inşa edin ve geliştirin, askerleri eğitin, Kahramanlarıhizmete alın, pazarda ticaret yapın, unutulmuş eski medeniyetin terk ettiği mevkiler: Harabe, Maden, Tuzlu Göl, Ocakları keşfetmek amacıyla toprakları araştırın, canavarları yenin, diğer oyuncuların şehirlerinde casusluk yapın ve mevkilerini ele geçirin, şehrin yanındaki kasabalar için mücadele edin, düşman yapılarını tahrip edin ve kendi binalarınızı yeniden kurun, düşmanlar ile savaşmak için diğer hükümdarlarla anlaşarak ittifakları kurun ve kırılgan barışın kanlı savaştan daha iyi olduğunu asla unutmayın!
Oyunda kullanılan büyülü kaynak Kara İnci'yi gerçek para ile satın alabilir, Tuzlu Göllerde ve Uçan Adalarda onu çıkarabilir veya açık artırmada oyun altını için satın alabilirsiniz. Kara İnci'yi kullanarak oyunda çeşitli bonusları kazanabilir veya kazandığınız Kara İnci'yi gerçek paraya bozdurabildiğiniz Aboneliğe sahip olabilirsiniz.
Akıllı Hükümdar olun ve İmparatorluğunuzun refahını ve zengin olduğunu sağlayın! Kayıtlı ol>>> 

Ekran görüntüsü: Oyun ayarlarında ekranın geniş ekran rejimini seçebilirsiniz. Ancak Flash rejiminde klavyeyi kullanamazsınız.
Bu rejimin kullanımına alternatif olarak kürsörü adres çubuğuna yanaştırıp F11 tuşuna basın. Aynı rejimde bütün genel browserlerde klavyeyi kullanarak çalışabilirsiniz.