1000 $ My Lands kazanılır?

Lands

Oyun Merhaba! Muhtemelen bu yazı ne tahmin etti. Bu oyun hakkında sorular saldırıya ve ben biraz infoy şımartmak için karar verildi - "Bir My Lands nasıl yapılır»
Bu saçma gibi olmadığı bir oyun yapmak için çünkü Önce, oyunun kendisi hakkında konuşacağım, görüyorsun ... Bu durumda, oyun 2-3 gün en fazla oynayacak ve vryatli büyük paralar geri. Her şeyden önce, My Lands oynayan bir oyuncu olduğunu unutmayın ve bu alırsın harika yok! Ve iyi oynamak, o zaman iyi para kazanmak, ama iyi oynamak, daha sonra daha kazanın. Sloganları dediği gibi genel My Lands olarak, bu artık para çekebilirsiniz ve bunu yapacağız ki ilk tarayıcı oyunudur.
Açıkçası durum, öncelikle normal geçmesi Resmi oyun sitesinde kaydıDiyorum gerekir: multovodstvom (ana hesap ile kaynak paylaşımı için iki veya daha fazla hesap oluşturma) yapmayın, yönetim hemen IP sistemi yasağı olacak ... tüm uzun süredir bilinmektedir. Daha sonra yarış seçer.
Elfler - onlar Işık Elf denir bir oyun.Şehir sihirli ormanın ortasında yer almaktadır. K + ahşap hızlandırılmış üretim bağlanabilir - Bu oyunun başında çok serin, not alın. Elven şifacılar oyunda güçlü olan.
Knights - kutsal yeşil çayır, çayır ve güçlü duvarı etrafında bulunmaktadır. Knights diğer ırklardan daha hızlı 3 kere kendi ticaret duraklarda altın çok açgözlü ve bu yüzden çıkarma vardır. Sadece diğerlerinden daha 2 yarış kendi birimleri götürmek.
Demons - Onların şehirler genellikle ateşli dağı civarında lav bulunmaktadır. Kendileri tarafından, iblisler DPS + onlar taşocakçılığı ifade söyledi.
Drew - Dark Elfler. Hızlı iblisler ve şövalyeler daha ağacı özü, ancak Işık Elfler daha yavaş. Sadece Drow hızlı herkesten daha demir elde etmek için yeteneği var.Şehir karanlık bir ormanda bulunan ... bence, onlar en slop manzara var. Drow büyülü hasar farklıdır.

Daha sonra sunucu. Bir savaş var, bir maden var ... Sunucu için savaş gibi bir madenci seçin, yeni başlayanlar için hiçbir şey yapmayın. Sonra bir giriş, parola geçmesi, vb ...
Burada oyun var! Şimdi bizim için önemli şey biter geliştirmek ve savunma birimlerinin bir çift için. Oyunda para kazanmaya başlamak için bunun için bu kadar!
Sık danışmanı kontrol, bir ışık ve çok kazançlı iş verir. Tabii ki, onunla yani dobyvalku kaynaklar, bir ağaç oluşturmak için gereken ilk şey tüm başlar.İkinci yapı zaman yapıldığı, hemen yenilik yapma, bilim çalışmaya bir yapıdır. Ne geliştirmek için yapmanız söyle, ben kendi zevkinize her insanın var olmayacaktır. Ama güç oynamak için hissetmek istedim, ordu ile başladı. Tüm düğmeleri karıştırmak, kendi sarayına yürüyün.Oyun, her şey kendi dillerinde büyük bir olay olduğu yazılır.

- Bu kesinlikle iyi, ama nasıl kazanabilirim?


Güzel bir soru. Bu blöf zamanı.
Ben multovodstvo hakkında konuştuk hatırlıyor musun? Yani, tüm hesapların aynı dünyada olduğunda kötü multovodstvo. Şahsen, hesabınızın sadece üç geliştirdi. Sonra onlardan biri $ 840 gerçek oyuncu satıldı. Kendisi beni buldu, sonra da Skype ile yakalandı, kabul ve internet üzerinden tek bir hizmet ile, onun akkov biri onu giriş şifrenizi verdi ve o para transfer. Ben 43 $ yatırım ve 840 $ var, ve bu satın almalar her yerde yer alıyor. Ama hepsi bu değil!
Siyah inci çıkarımı oyunun amacı biridir. Kara İnci - gerçek, 100 Kara İnci = bir dolar için değiştirilebilir oyun para bulunuyor. Oyun 10 gün sonra, iki seçenek sunmaktır.İlk seçenek - ücretsiz konaklama, bu nedenle sadece eğlence kendinizi oyun.İkinci seçenek - her ay para küçük bir miktar ödemek, ama zaten tam oyun içinde, yani, dolar da Kara İnci açmak ve sonra bankada bir hesaba aktarabilirsiniz.

- Harika! Ama nerede Kara İnci alabilirim?

Kara İnci Tuz Gölü, Harabeleri Seviye 7 ve Müzayede üretilmektedir. Buna değer çünkü Ve şimdi, özel ilgi istiyoruz.

Tuz Gölü 20 Kara İnci her saat için bize getiriyor, bu günde 480 Kara İnci ve 14 400 Kara İnci ay. Yani, tek bir tuz gölü ile aylık 160 $ ​​alacaksınız! Gölün yanında ve göl olduğundan çok daha fazla kazanabilirsiniz ihale kalıntıları vardır.

Sadece düşünüyorum. Gerçek hayatta sadece evde oturan ve en sevdiğiniz oyunu oynarken, 1000 $ bir ay kadar çekebilirsiniz!
Birçok oyun çok yanlış ve henüz herhangi bir iş, iyi para kazanmak mümkündür.