My lands - Online oyun


«My lands» - Might & Magic Heroes of Tarayıcı reenkarnasyon?


Intro
En sevdiğiniz bilgisayar oyunu düşünün. Nasıl başkalarının onlarca farkı nedir?
     
Ne olursa olsun türün, bir özel oyun dünyasında bir şey bulur.
Bu Tetris, Tekel, veya Counter Strike olsun, - cins ve her yaştan oyuncu oyun dünyasında tercihlerini egzersiz yapabilirsiniz.

      Okulumda günlerde (90s) Might & Magic 2 / 3 benim en sevdiğim oyun Heroes edildi. Benim oyun bir süre için yalnızca tedavi elden ele geçirilen bir sıcak-koltuk, bir fare olduğunu ve uzun süreli sonuç aylarca olabilir. Savaş olasılığı üzerine, kahraman gibi, oyuncular çok sayıda uyumlu bir şekilde o zaman biz ancak hayal olabilir. İdeal - artan ve gerçek zamanlı strateji bir arada gibi.


      Zaman geçtikçe, oyun endüstrisine büyük ölçüde bizim kuşağın zihniyet tersine, büyük bir sıçrama yaptı.Film endüstrisinin en az etki Not - film değil şaşırtıcı görünümü bir bilgisayar oyunu (getto bu züppe yakın gelecekte anlatacağım) dayanmaktadır.
farklı büyüklükte yüzlerce MMO (multiplayer online oyun), dünyanın her yerinden oyuncularla tüm hayal ve tasavvur edilemez şekilde mücadele imkanı sağlayan - şimdi kaliteli sayısına bakmak gerekir.

Kendim için - - tanıdık zaman içinde test edilmiş oyun tercih Ve grafik sık sık yeni sürümler dolusu itiraf etmeliyim. Benim durumumda - Bu Benim toprakları gibi çok görünüyor "Might & Magic Heroes", hiç kuşkusuz.
     

    (!) - Adı verilen askeri-ekonomik strateji «Benim Arsa» Ancak, görüş alanıma da 2010 yazında geliştiriciler Of yeni Ukrayna proje ortaya çıktı. Belki de, bu gibi tarayıcı tabanlı oyunlar onlarca arasında chudesnayagrafika için fark giderseniz olamazdı. Hayır, 3D-modelleri belirli bir türü gerektiren grafik kartı için yeterli destek sağlamak için vardır, emin olun - pixel shader desteği ile. Ve ya III-III Reich bu yana son cıvata tanklarına gerçekçi. Ama Might & Magic Heroes of ile ani, zor, ve çünkü çok hoş görüntü benzerlik var! (Özellikle ikinci bölümü pentalogii ile).



     
Projenin yaratıcıları tarafından açıklanan ek faiz (- aşağıya bakın bunu nasıl) gerçek para çıkış yeteneği ekler.
     Bu faktörler yeterince I olan bir hesap kayıt ve fantastik oyun dünyası okumaya başladı «My Lands», değil geliştiriciler Gravvit LLC oluşan bir ekip kurmaya çalışmadan (bu arada, oyunun 2010 yılında 1 numara tarayıcı oyunu olarak kabul edilmektedir).


Benim sanal! «My Lands!»

    Yani, Eylül 2010'da, ben evrenin denemeye karar verdi My Lands gücü için.
Bir ay sonra, proje ile tanıdık özetliyor, bu dikkat önerilen bir anket olarak çalışmanın sonuçlarına konusu karar verildi.


онлайн игра My lands
beri «My Lands» Bir tarayıcı tabanlı oyun (bir oyun platformu olarak tarayıcı kullanır) ve hiçbir müşteri kurulum gerektirir, Internet'e bağlı herhangi bir bilgisayardan çalabilirsiniz.
     

      Dikkatli hesabınızdaki başlangıç ​​ekranı düşünün «My Lands»:

Sayaç kayıt ve katılım bizi oyuncuların bir faaliyet görüntü sağlar:
   
Böylece, Ekim 12 (Salı), 15:40 Moskova zaman olarak, proje yaşar:
57 373 kayıtlı oyuncular, 42 044 aktif oyuncu (son birkaç gün ziyaret edildi);
Çevrimiçi 5222 oyuncular.

Genç bir proje için etkileyici bir rakam.

     
Bize mevcut sunucuları inceleyelim:
     Bu ekran görüntüsü, o anda açık 5 sunucuları (oyun başlığı "Archon", "Bakar", "Venona", "Gristor", "Drumir"), ve sunucu da görüldüğü gibi "Drumir" son açılan - Ekim ayı başlarında 2010. Her oyun sunucusu «My Lands» 15 000 oyuncular hakkında accomodating, ayrı bir oyun dünyasıdır.

     
Mevcut sistem ikiye tüm sunucular böler:
"Miner" - Ekonomik Kalkınma hayranları için
askeri manevralar severler için - "Saldırı."

Büyük ölçekli ekonomik kalkınma ve uzun süren savaş bir hayranı olarak, ben kaydoldum "Madencilik" sunucusuna ruhu daha yakın geldi.
   
İleriye baktığımızda, o ne sunucu seçimi oldukça bir mücadele yapmak zorunda, ve dikkati çekiyor. Daha fazla yorum madencilik oyun sunucusu kendi deneyimlerini yürütülmekte olan "Archon."

     Sunucu seçimi ardından, oyuncunun oyun hangi bir ırk seçmeniz istenir. Karanlık ve el hafif iki: Dört vardır.

Işık

Knights onun cesaret değil, aynı zamanda altın madenciliği olağanüstü performans değil sadece. Onlar da diğer ırklar arasında sırt hamalları en büyük kapasitesine sahiptir. Onlar en geniş depoları yapmak onun sayısız hazineleri saklamak için. Ayrıca tahıl üretiminin yüksek oranda bulunmaktadır. Kutsal topraklarda yaşıyoruz. Elfler ile dostane ilişkiler içinde.

Elfler yüksek şelaleler bir büyülü orman yaşam yeri seçti. Bu yarışta ahşap en büyük üretimidir. Ve tabii ki, mucizevi şifa Elven şifacılar Delek hakkında hikayeler topraklarını dışında duydum. Knights ile dostane ilişkiler içinde.

Karanlık

Demons - karanlık bir ölü topraklarda yaşayan. Daha yüksek bir oranda diğer ırklara, kaynak dobyvetsya taş ile karşılaştırıldığında ile. Demons of Darkness onların çeşitli askerlerinin afiş altında birleştirilmiştir - ejderha, iskeletler, liches, ama en önemli asker demonessy olduğunu. Diğer ırklardan paralı askerlerin en büyük saldırıdır. Karanlık Elfler ile işbirliği içinde.

Zindan Damned ormanlarda çok eskiden beri sürgün Karanlık Elfler, karanlığa adapte ve sakinleri yeraltı onun hizmetine aldı var. Karanlık elfler de ahşap ve demir ayıklanır. Ve savaş toprakları en iyi düşman kuleleri karşı karşıya bir saldırı, onun sanat bu düzeyde mages. Demons ile gizli anlaşma içinde.

     Oyun deneyimi, ben ırk seçimi ekonomide ikramiye ve silahlı kuvvetlerin belirli bir yapılandırma seçmek için aşağı geldiğini söyleyebilirim ve bu seçim önemli strateji genel olarak oyun (geliştirme, diğer oyuncular ile piyasa ticaret katılan yeni kentlerin yer seçimi), böylece her iki etkiler ve ayrı bir mücadele işlemleri (mal nöbet, canavarlar tarafından korunan kalıntıları, ya da oyuncular ile savaş raid olmadığı) taktik.
Daha sonra inceleme, biz ayrıntılı olarak oynanabilir ırk için de kalkınma stratejisinin nüansları inceleyin.

     Yani, sunucu tanımlanmış olan ve bir yarış seçerek oyuna doğrudan.

HIZLI BAŞLANGIÇ, ya da nasıl çalışır:

Genel Oyun ekranının


     Oyun ekranının oyun ve kontrol panelinin bir parçası ayrılmıştır.
Bu unsurların işlevselliği aşağıda açıklanacaktır.

Kentin ekran:




     Oyun başlatma, bir şehir ile başlar - sizin mal ve geleceğin başkenti.Kentin kapalı kapı ile Belediye Binası ve duvar inşa edilmelidir. Aşağıdaki gibi iyi tempolu şehir:

My lands, обзор, online game, онлайн игра
(karanlık elf bulundurmak)

kadar


(Knights of Possession)

kadar:


(elfler bulundurmak)

veya bu gibi

(iblis bulundurmak)
Oyun kayıt olarak «My Lands»: 
     
Bir ay promosyon süre içinde, oyuncunun hesabına 50 siyah inci başlangıç ​​bonus ve olacak, aşağıdaki yararlı ikramiye ve olanaklara sahip olacaktır:
- Araştırmacılar otomatik olarak gönderilmesi;
- Genel haritası incelenen alanların Hızlı görünüm;
- Sıra bilimin çalışma;
- Inşaat ve binaların iyileştirilmesi doğrultusunda;
- Şehirler nüfusu bir oyuncunun uzun yokluğunda bir isyan yapmazlar;
- Geliştirilmiş Kişi listesi ve e-posta arşiv;
- Daha fazla var posta ifadeler.

Açıkçası, kayıt sırasında «My Lands» Ben oyundan çekilmesi fizibilite hakkında şüphe vardı. Ancak, oyuncu sunucu ile konuşurken, ben proje gerçekten yüzlerce birkaç on götürü kazanmak ve çekilmeye izin verdiğini fark etti.



     
Örneğin, oyuncu, sunucu birinin savaş, nezaket sonuçlarını düşünün.Müttefikleriyle oyuncu seviyesi 7 kalıntıları canavarlar (haritada nadir bir nesne) ile kavga vardı ve sadece büyük bir temel kaynakların sayısı ve siyah inci (müttefiki aynıydı) 22 670 adet aldı. Böylece, çok gerçek şanslı oyuncu cüzdan doldurma, her oyuncu bir oyun hesabı (para çekme ücretleri dahil) 215 WMZ karşılık gelen 226 ML $, orada oldu.

Nasıl Siyah inci satın alabilirsiniz:
    
Kara İnci (Kİ) aşağıdaki şekillerde kullanılabilir:
     
1) (oyunun tüm sunucular shareware) para kazanmak.Oyun eğlence daha keyifli bir hale getirmek isteyenler için yolu.
Edinimi için kurs: 1.01 den CHZH satın alınan miktarına bağlı olarak 1 ML $ (100 Kara İnci (Kİ)) için 2.09 $ için.

2) Müzayede de satın alın.Ihale üzerinde her zamanki gibi var: oyuncular farklı miktarda Kara İnci (Kİ) ile ilgi bir sürü koyun, oyuncular gün boyunca en yüksek teklifi veren alır açıklanan ve çok ödeme oyun kaynak kendi bahisleri (altın), yer. Ekonomik kalkınma modeli tercih mükemmel bir oyuncu.



3) kalıntıları askeri kampanyalarda kazanmak. Çok savaşa severler uygun seçeneği ve her şey. Kaynakları ve bonus (dahil - Kara İnci (Kİ)) farklı miktarlarda içeren farklı düzeylerde (1 den 7 kadar), kalıntıları periyodik oyun dünyasının haritası görünür. Gezileri ile bir veya daha fazla müttefik sadece tek başına yürüdü, ama olabilir.
онлайн игра My lands


4) Salt Lake denilen özel eşyaları, bir Kara İnci (Kİ) alınıyor. Onlar yabancı mülkiyeti üzerinde kontrol sahibi olma Kara İnci (Kİ) oyuncuların istikrarlı bir artış sağlar.