My lands Irklar


Irk özellikleri:
Demonlar - acımasız, zalim ve soğukkanlı Karanlık yaratıklar. Cansız ölü yanar dağları küllerinde - Ölü Topraklarda yaşayıp diğer ırklara kıyasla daha çabuk taş çıkarıyorlar. Demonlar, dragon, iskelet, Liç (Kara Büyücü) gibi çeşitli kara askerleri bayrakları altına çağırmışlar. Demonlar ordusunda en güçlü birim - paralı asker Kadın Şeytan. Diğer ırkların ordusundaki paralı askerlere göre bu ünite en güçlü hücum yeteneğine sahiptir. Bu ırk Kara Elflerle gizlice analaşmış olup İmparatorluğu fethetmek ve Dünyanın son günlerine kadar buna hükmetmek için güçlü ordu hazırlamaya devam etmektedir.
Kara Elfler (Drowlar) - Eski zamanlarda Elf ırkının bir kısmı Lanetli Ormanlardaki mağaralara kovulmuştur. Karanlığa adapte olmuş, görünüşünü değişmiş ve kendilerine yeraltı mahlukları hizmete almışlar. Sonuçta dünyaya yeni ırk gelmiş. Kara Elfler kereste ve demir üretmeyi çok iyi öğrenmişler. Bunların savaşmayı bilen Büyücüleri o kadar deneyimli olmuşlar ki, saldırı sırasında Koruma Kulelerine diğer askerlerden kat kat direnişlidir. Ayrıca, Büyücülerin eğitimi daha az zaman alır. Demonlarla gizlice İttifak kurmuşlar.
Barış içinde yaşayan Elfler muazzam şelaleli Büyülü Ormanları seçmişler. Bu ırkın inşaat malzemelerine ihtiyacı asla duyulmuyor. Bu ırkın kereste üretme yeteneği diğerlere göre en gelişmiştir. Ayrıca, Elf hekimlerinin uzmanlığı konulu efsaneler yaşadıkları toprakların dışında tanınmaktadır. Şövalye ırkı ile İttifak kurmuşlar.
Şövalye ırkının cesareti hakkında efsane yazıyorlar, fakat en çok efsane bunların altına tutkun olması ile ilgilidir. Diğer ırklara göre Şövalye ırkının altın çıkarma yeteneği en gelişmiş ve bunların yükçülerinin alma kapasitesi en büyüktür. Koskocaman kıymetlerini saklamak için en geniş depoları inşa ediyorlar. Bu ırkın diğer özel yeteneği — buğday üretiminin yüksek hızı. Elfler ile İttifak kurmuşlar.