MyLands Para çekme



MyLands oynarken biriktirmiş olduğunuz Kara İnci (Kİ) gerçek paraya bozdurabilirsiniz.

MyLands oyunu - hem zevk alabilirsiniz hem de oyun parasını gerçek paraya dönüştürebildiğiniz ilk çevrimiçi strateji oyunudur.

Oyun oynamaya yeni başlayan her oyuncu, kendisine verilen promo süresi dolduğunda oyundan para çekmeyi isteyip istememesiyle ilgili karar verebilir. Bu imkan Aboneliğin sürekli ödenmesi şartıyla her çeşit serverda teklif ediliyor. Aboneliği her ay, 3 ay, 6 ay ve 12 ay ödeyebilirsiniz. 
Aboneliği ödeyen oyuncu, ekstra imkanları bulunan gelişmiş ekran görüntülü Premium'a sahip oluyor. 
Oyundan para çekme imkanı dışında oyunda kazandığınız Kara İnci sayesinde Aboneliği ve diğer servisleri ödeyebilirsiniz.

Aboneliği ödeyen oyuncular istediklerinde para çekmeden ücretsiz oyun versiyonunu oynamaya başlayabilirler. Ancak bu durumda, oyunun ücretsiz versiyonundan para çekilebildiği Abonelik versiyonuna dönmek imkansızdır. 

Oyundan para çekmek için 3 adım yapmanız gerekiyor: 
1. Oyunda kayıtlı olun
2. Oyun oynayın (Canavarların yaşadıkları Harabede soygunculuk yapmakla Kara İnci kazanın, Kara İnci çıkaran Tuzlu Gölleri fethedin, açık artırmada teklifleri kazanın)
3. Oyundan para çekin

Acele edin! Diğer oyuncular Tuzlu Gölleri kaptırmaya başlıyorlar!

Acele edin! Diğer oyuncular Harabeleri bulup soygunculuk yapıyorlar! Efsanevi zenginlik bulunduğu 7.seviye Harabeler Sizi bekliyor. Üstelik, kolay fethedebildiğiniz 1-6.seviye Harabeler de bulabilirsiniz.

Acele edin! Diğer oyuncular açık artırmada Kara İnci tekliflerini satın almaya başlıyorlar!

Oyunda kazandığınız parayı WM cüzdanınıza iki adımla çekebilirsiniz. 
Adım 1: Kara İnciyi ML$'ye bozdurun.

Adım 2. ML$'yi WM cüzdanınıza aktarın.