My lands - strateji oyunu

Bugünün sonrası Başkalarının bir ayda harcamak sağlamak için hafta My Lands oynamak nasıl göstereceğiz.
Benim akıl hocası deneyimli bir oyuncu, kısa bir süre okuyacak söyleşi yer alıyor.


Makale acemiler ve tek oyun My Lands izlemekte olanlar hem de ilgisini çekecektir.
Oyunun başında uzman danışmanlık - bir rehin büyük bir başarı. Bu bir «Sid Meier Medeniyeti», «of Warcraft», «StarCraft» ve diğer stratejik oyunlar edindiği deneyim, uzun yıllar için önemli bir ilke olduğunu biliyorum.

ilk Konsey My Lands, ben seçim yarışı var. Bir altın ve tahıl çıkarılması için ikramiye yanı sıra geniş depolama gibi çoğu oyuncu Knights için oynamayı tercih.

Ama stratejik düşünmek ve sipariş için sabırsızlanıyoruz olur? Bu oyunun en değerli kaynaklarından biri olduğunu göreceksiniz - bu demir bulunuyor.Piyasada en yüksek fiyat işlem yılının ilk beş dakika içinde bu satın alma. Bir şey söylüyor. Bu nedenle, strateji oluşturan unsurlardan biri demir üretimidir. Kim en iyi demir üretir? Doğru - karanlık elfler!

my lands стратегическая игра


ikinci meclis, kısa sürede kentin kapılarını açmak mümkün olacak noktaya geliştirmek için: Ben basit bir fikirdi aldı. Biz savaş görevleri yerine getirmek mümkün olacak Bundan sonra, bu büyük bir kar getirecek budur. Sana bilimi çalışma sadece size kapısı açık olduğunu hatırlatmak istiyorum "Kapıları." Onlar kapalı iken, sadece ticaret, ancak başka bir için çalışıyoruz.

My lands онлайн игра
Bilim "gate"


Doğru strateji oyunu şudur:
1) şehirler bilim odaklı
2) yağma korunmasız ve terk edilmiş şehirler tarafından üretilen kaynakların yanı kalıntıları saldıran olarak.

Mücadele misyonu benim şehir bütün gün alacak böyle bir ölçüde kaynak toplamak sürer iki saat, inan bana.

Bu arada, burada bir tane daha bulunuyor Benim Topraklarında karanlık elflerin gizli avantaj. Oyuncuların en Knights seçer beri, saldırı için nesne sayısı arttı - bizim için, onlar düşmanlarıdır. Eğer yarış şehir saldırı durumunda, bir mürted olacak, çünkü onların ırk Knights kendilerini, saldırı olmayacaktır. Bu size para cezaları empoze ve yaşam son derece rahatsız eder.

İlk şehir - Dandy-kasaba - şövalyeleri ve parlak elflerin şehirlerin hemen hemen her yönden. Hatta Bundan memnunum şüphe yok! Ve bunların çoğu gelecekte yağma olacak şehirler terk etti. Iyi oyuncular, beni hemen altında tek, ama beş yıldızlı miktarı onun başlık olarak, korkmuyordu onu bir ile dört yıldız olan saldırı hakkı vermez.

My lands стратегическая игра
Krallık Haritası

Kentte, ilk oldu simyacılar laboratuarlar kurmak. Beş parçalarını ilçelerinde inşa edemez gibi zamana kadar yeterli olacaktır. Özellikle size bilimin 300 saat alacak macera için oyun birkaç gün sonra - çok büyük bir destek olduğunu.

My lands онлайн игра
Şehir oyunda ilk gün
Ayrıca taş ocağı inşa edilmiş - en değerli ve kıt kaynakların birinin üzerinde. Ahşap ile sorun yaşamayacaksınız - Bonus yarış ileride kullanılmak üzere ahşap sağlayacaktır.


Biz beşinci en üst düzeye şehri geliştirmek için özen, çünkü o zaman köylerde inşa ve bina için bu fazladan hücreler olabilir. Ağaçları ile olan hücreler, henüz inşa edemez, ancak gelecekte terraformera onları temizlemek mümkün olacak.

Doğru yönetim ile, beşinci seviyeye şehir gelişebilir ve 4-5 gün içinde kapı açın. Hemen eskilerin yardım çağırmak. Bu iki ay boyunca kenti savunmak bir büyük ordusudur. Eski bir süre savunma konusunda endişelenmeyin ve binaya para harcamak gerekmez sağlar.

Bak, benim bir şehir (o eski korunması anlamına gelir) yanında kalkan simgesi görmedi en özenli oyuncu değil, bana saldırmaya karar verdi. Onun bir çocuk olarak yapılır. Ben sıfır üzerinde bir kayıp var, ama asker yarısını kaybetti. Öldürülmüş olurdu ve bütün, ama oyun seviye geri çekilme (genellikle bir oyuncu ordusunun 50% kaybetmesi), hangi ordu Retiro. Ayarlanabilir

My lands стратегическая игра
Silly saldırı düşman

Ortaya gibi, şimdi korku saldırılar böyle değil muharebe görevleri odaklanmak.

Ben canlı kalkan ve hamal olarak hizmet onların köleleri tarafından desteklenen 39 siyah inci (bu kayıt sırasında verilen bu 50 biri, en) için ilk 200 asker aldı ve daha sonra terk edilmiş bir şehir baskını girdi.

Terk edilmiş bir kasaba nedir?

My lands vazgeçilen şehir - Bu bir oyuncu inşa etmediği şehirde uzun süre gitmedi demektir koşullu terim, ancak ocaklardan kaynağıdır. Hiçbir ordu, ya da bize böylece bir tehdit, madenlerde gizlidir.

Not kural olarak terk edilmiş şehir, bir oyuncu. Yani, Yakındaki aynı nick-Neumann olan kişiler tarafından kurulan başka bir şehir var. Şehir gelişimi [1], [2], [3] de kapıları kapatan ve onları soymak çünkü, dikkat yoktur. Ancak [5] gelişme en üst düzeyde tek şehir - çocuk oyuncağı.

Önemli olan eski (şehir kalkan simgesi) değil korumaktır.

10 casuslar (bilim 'casusluk' ile ilgili çalışmalarda "casusların guild" binası inşa) ile, bir yıldız oyuncu (tüm yeni başlayanlar vardır) ile kent içine nüfuz. Biz dikkat ilk şey: Eğer kapı açık olur? Evet ise - ki biz gerekenler.Asker ve savunma surları (bizim askerlerin hepsi 30 öldürmek) ise sonraki, bak. Bunların hiçbiri yoksa, o zaman cesurca şehir ve yağma da saldırabilir.

онлайн игра my lands
terkedilmiş şehir
Burada terk edilmiş bir şehir bir örnektir.Kapıları açıktır. Kaynaklar mevcuttur. Oyuncu özgür bir halk, ama onun dükkanında, hiçbir ticari işçiler (binada ünlem işareti) var. Bu ne demek?Oyuncu oyuna uzun gitmeyecek ve işçiler dağıtılan olmadığı gerçeği saklama alanı düzenlemek değildir. Bu en önemli ipucudur.Aynı oyuncu bilim (fen simgesi kırmızı) çalışma yoktur ve (hiçbir inşaat ya da iyileşme anlamına binalarda hiçbir zamanlayıcı) kurmak değildi.


Hiçbir ordu, hiçbir tahkimatı. Saldırı!

стратегическая онлайн игра my lands
asker gönderecek
Mücadele misyonu göndermek için tıklayın, taşıyıcılar arasında istediğiniz sayı (ihtiyacımız hamal 50 = sayısına göre bölmek "Eğer çalmak ki şehirde kaynakların tutarı" olarak) seçin. Warriors, artık parça bir çift gönderebilirsiniz.

my lands стратегическая игра
Biz soygun ile toplamak için şehrin Kaynakları (alt bant numaraları)

Kaynaklarının çok (1703 altın, 11 934 ağaç ve 713 taş): tamamladıktan sonra bir rapor alacaksınızsıfır kayıp. Başarılı oldu. Daha fazla değilse bir tıklama çift ve, gün boyunca mayınlı olacak bir kaynak sağlamış!

my lands стратегическая игра
sonuçlar soygun
Aşağıdaki gibi bir hafta sonra, oyun benim başkenti:

игра my lands


Bu karar verir. Eğer kalıntıları soymak hakkında konuşmak dahaki sefere! Bu kalıntılar My Lands reel kâr, yani getirildi Daha sonra oyunun gerçek para ve dışarı değiştirebilirsiniz siyah inci.