My lands Yarış oyunu - Secrets


Bugünün makale oyun Mylands iki önemli konular ele alınacak.

      1) Bizim asker kaydet - oyunda başarının anahtarı. Sen en az onun asker kaybını azaltmak için öğreneceksiniz.
      2) Arama ve kalıntıları üzerine saldırı. Ben önemli bir kayıp olmadan siyah inci (Bu oyuna çekilmek için gerçek para denk olduğunu unutmayın) elde etmek için size ders olur.

      başlamadan

Eğer Mylands başarılı oyunların temel ilkesi öğrenmesi gereken ilk şey, - bizim asker dikkat! Boşuna onları kaybetmeyin.Asker ile, koruyucu surları ile şehir saldırı yapmayın. İdeal: yağma 500 köle gönderdi - tüm 500 hayatta ve sağlıklı döndü. En az 50-100 şifacılar (bu birimler savaştan sonra ölü asker koyamayacağı) varsa ve canavarlar kalıntıları sadece göz saldırı gerekir.

       Diriliş süreci soldan sağa ve aşamalı olarak yapılan başlar. Bu gibi, bir asker, sonra önce bir hamal olarak, bir Bir sihirbaz dirilişi yeniden bir hamal gibi dirildi sonra Bu savaş 10 asker ve 100 hamal öldü ve diriltmek Eğer 20 ile 10 hamal ve 10 askerin yükseltmek.

Şifacılar - emanet ordu.

my lands стратегическая игра
Biz 64 hamal toplam kaybetmiş, ve yarım ordu kaybedebilir

      İyi haber görevi yaparak almak My topraklarda yılında 100 doktor olan "tapınak çağrı doktorlar."

My lands онлайн игра

      Evet, siyah inci harcamak alacaktı, ama buna değer! Neden biliyor musunuz? İlk olarak, manastırın yapı 5000 altın, 20000 Taş, gerekli inşaat yapımı için 2000 demir ve 2000'dir. Ama hepsi bu değil, bir doktor eğitim 7 saat 30 dakika sürüyor!

      Yani siyah inci 100 doktor ve bir iki gün içinde kalıntıları ele geçirmek onlarca almak - Tüm geçirdi siyah inci dönecektir. Zaten kendi deneyimlerini teslim ettik! katılmak.

      Bir kez kaybetmemeye ordunun saldırı ordusu skomponuete, ya da birkaç ucuz köle kurban - siyah inci çıkarma geçmek için daha sonra güvenli.

      Harita üzerinde kalıntılar bulmak için - yapmanız gerekenler:
      
1) "Keşif Gücü" Construct ve (o sizin veya komşu krallıklarda kutuları inceleyeceğiz.) Yeni topraklar bulmak için bir araştırmacı gönderin Sonra araştırmacı harabe bulur - Sana bir rapor gönderecektir.
2) Kendi sermayesinin bir bölge içinde 10 birinci düzey kalıntıları ortaya bir macera yapabilirsiniz.

Benim araştırmanın ilk günü için herhangi bir bulamadık çünkü Başlangıçta, Mylands kalıntıları küçük olduğunu düşündüm. Ama üç araştırmacı iken, her sabah, 9,7 bulunan kalıntılar hakkında raporlar okundu.

игра my lands
Postaneye sabah bu rapor beni bekliyor
      Orada ilk seviye bazıları da, hatta 6!
секреты игры my lands
     Koordinat kalıntıları yedinci seviye içinde, bazı oyuncular 50 $ ödemek.
      Harita üzerinde Ruins şöyle:

my lands стратегия
Mylands Harabeleri
      Kalıntıları hiçbir casus yazılım olmadığı için, sizin casus tek öğrenmek için - yıkılmış antik yerleşim kişilerdir. İlk yıkım 9 siyah inci 16 994 orman, 5273 taş ve 103 demir oldu!

онлайн игра my lands
ilk harabe
      
O zaman bir şey oldu! Odun bu miktarı almak için - ben durmadan üç gün boyunca kent çalıştırmak zorunda ve genel olarak kaya hakkında sessiz devam edecek - Ben zenginlik tüm yağma var.

       Ben her zaman terrayne ilgili saldırıdan önce bakmanızı tavsiye ederiz. Basit bir ifadeyle - bu arazi bulunuyor. Örneğin, çölde saldırı için% 50 atıcı, ve ormanlar saldırı için% 50 binici olmuştur. Önemli nüanslar olduğunu.

онлайн игра my lands

Size dost topraklarında saldırı kalıntıları üzerinde öneriyoruz. Daha sonra savunma için ek bir prim alırsınız.