Demons güçlüdür ?




Iblisler kadar iyi oluşur neden bakalım.

İlk iblisleri arasındaki farklılıkları - bu çifte taş üretim ... Yani, demek, geri kalanı da kaynak çıkarılması için bir bonus budur. Ama ... ışık elfler başlatmak için, diğerleriyle karşılaştırın. Odun üretimi iki katına onları 20 temel ahşap kereste fabrikası üretim ve şeytanlar 20 kaya, bir tek kaynak verir ve taş sonra 2 kat daha pahalı! Evet, elfler çok daha büyük bir hızar inşa edebilirsiniz, ama sonra laboratuvarlar için bir yer olmazdı. Iblisleri kolaylıkla tüm kaynakları ve madencilik birleştirerek dağlarda şehirler, ve üretim bilim koyabilirsiniz süre Sonuç olarak, elfler, bilim olarak kentin bazı yapmak zorundayız. Özel bir "altın şehir" yapmazsak Şimdi şövalyeleri ile anlaşma sağlar, ticaret mağazaları bonus bile dikkate alamaz, onlar da az taşınan ve bir şehirde vurgu Şövalyeleri hiçbir avantajı ile sonuçlanan serbest nüfus elde edilen gelir tarihi % 10'unu aşmamaktadır. Hububat Knights +50% sağlamak, iblisler daha düşük de kolay bir iş değildir tahıl alanları bir sürü step seviyesi 5 bulabilirsiniz. Ve ben şövalye laboratuvarlarının kalan yapım, buğday satarak sadece yaşamak zor olacağını düşünüyorum. Karanlık elfler sorun aynıdır - Metal kendisi belirli bir kaynak dışında çölde metal iyi hücreleri çok az, bu çok zor ilk geliştirme başlamak için gerekli değildir.

Sonuç - taş için bir bonus altın ortalama ve çok başarılı. Bir yandan taşocakçılığı üzerinde diğer yandan kaynak ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli hala laboratuar ve bilim üretimi oluşturmak için alan bir çok şey olacaktır.

İkinci bonus - paralı askerler. Burada söylemeliyim ve şeytanlar zarar yoktur. Bu beş kalıntıları gelince - iblisleri tarım maliyeti en az olacak. Hatta onların pahasına inşa etmek gerekmez hızla gelişebilir - görevler için verilen pek çok paralı asker olduğu göz önüne alındığında.

Bu kombine faktörler, 5 şehir daha hızlı diğer ırklara göre ırk karakter ve sahibi daha olsa kesinlikle daha önemli değil şeytanlar seviyesine ulaşmak için yardımcı olur.

Oyunda İyi şanslar, tuz gölleri ve arhiruin çok!