Travian gibi online oyunlar ? (Benzer Oyunlar Travian için)


Travian oyunu

Travian oyunu - bu sadece tüm boş zamanlarımda öldürmez yardımcı olacak ücretsiz tarayıcı strateji, ama zaman uyku için ayrılmış. Travian birden çok dili destekler ve oyuncuların binlerce her biri sunucular, bir yeri vardır.Oyun Travian olarak, üç kişi birini seçebilirsiniz - kendi avantajları ve dezavantajları vardır her biri Almanlar, Galyalılar ve Romalılar, bulunuyor. Örneğin, Galyalılar en hızlı tüccar ve askerler, Almanlar daha hızlı ve güçlerini inşa etmek için daha ucuz olan ve Romalılar bir anda köyde kaynak alanları ve altyapı inşa edebilirsiniz var.

Браузерная онлайн игра травиан


Travian oyunu bir sonu yok ve bir mucize yapımından sonra sona erer. Oyunu kazanmak öncelikle inşa edecek ittifak, verilir. Ancak, birçok oyuncu hakkında bilmiyorum ya da sadece ders daha ilginç buluyorum. Birisi hemen sonra tundra gidin ve noobies oynamak isteyen kişi arıyor. Travian herkes, her ders vermek, mucize üzerinde durmak tat tercih zorlamaz. Belirli bir oyuncu için oyun oyunu Hedef - bu inşaat, altyapı, askerler ve yakalama ve / veya yeni köylerin kurulması ile dünyanın sonraki kolonizasyon.
Travian oynamaya başlamak için oyunun gerekli değildir yükleme, bir tarayıcı ve Internet bağlantısı gerekir. Travian oyuncular arasındaki iletişim en yaygın programı - Gelecekte Skype gerekir. Chatov.Posle kayıt ve hesabınızı aktive oluşturmak için uyarlanmış çünkü ICQ ve ajanlar nadiren kullanılır, hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
Oyun Travian hakkında ilk izlenimler aldatıcı, tabii ki olacaktır. Hücre ve madalyonlar ne tür? Nasıl bile oynayabilir? Gibi tüm üzücü ve basit. Ama oyun Travian bütün nüansları ayrıştırmak için, en az altı ay sürer. Tabii ki, bütün kendinizi anlamak ve eğer her şeyi söyleyecektir ve açıklayacaktır deneyimli bir arkadaşı yok. Bu oyunda ise - bir üst vurmak, ya da kişisel sonuçların en azından ortalama sonuçlar elde etmesi gerektiğini, akıl hocası olarak yetkin olmalıdır. Bu web sitesi için deneyimli bir danışman yerine, oyunun bütün inceliklerini size tanıtmak umuyoruz, ve en dikkatli, kalıcı herhangi bir sunucu travian üst olacaktır.

Travian gibi online oyunlar - My Lands, Wewaii и Lost Magic 


Travian benzer ilk online oyun - MyLands olduğunu. Bu tarayıcı stratejinin ana özelliği, siyah inci için itfa edilebilir gerçek para kazanmak mümkün olmasıdır. Bu kaynak para karşılığı satın ya da oyun içi MyLands kazanmak olabilir.
MyLands 5 oyun sunucuları, her biri yaklaşık 15 bin oyuncu olduğunu.Oyun Travian MyLands yüklemenize gerek yoktur gibi, sadece kayıt. Dört yarış seçim için - bu şövalyeler, Elf, Night Elf ve iblisleri bulunuyor.Oyuncunun ana hedefleri - Bu yeni şehir kurma, bilim araştırma, eğitim askerler, diğer oyunculara casusluk ve sadece olanakları MyLands küçük bir parçası, inşaat ve yapı geliştirmektedir. Bu strateji şansınızı denemek istiyorsanız, oyun MyLands kaydedebilirsiniz.

Bir oyun MyLands katılmak. kayıt >>

İkinci tip oyun Travian - da Travian Games yaratıcıları olan Wewaii vardır. Ama burada travian farklı olarak çare sahilde kendi işinizi geliştirmek gerekir. Bu otelin kendi sahibi oyun Wewaii, müşterilerinin olası en büyük sayı çeken yapan. Ana sorununuzu - bu turistlerin ihtiyaçlarının doğru tanımı ve bu ihtiyaçları en memnuniyetidir. Geceleri, turistlerin ihtiyaçlarını bazı ilgili değil, yeni görünür. Oyun çok eğlenceli ve hatta bir ay sonra, oyun yeni fırsatlar keşfedeceksiniz. Wewaii başarı pek çok faktöre bağlıdır ve rakip üzerinde bile görünüşte hafif avantajı kolayca üst içine yol açabilir.

Hayranları travian oynayabileceği oyunları son - bu Lost Magic. Travian gerçek zamanlı bir strateji oyunu Lost Magic gibi, yaratıcıları Japon şirketi Taito Corporation. Lost Magic gelişme iki ana alanda - sihirli ve asker olarak ileride kullanmak işe canavarlar gelişmedir. Su, ateş, rüzgar, toprak, ışık ve karanlık - Toplam oyuncu bunun için sihirli altı unsur vardır, sihirli runes onsekiz oluşturabilirsiniz.Sihirli öğeleri kullanarak, oyuncu runes farklı kombinasyonlar yaratabilirsiniz. Örneğin, yangın (patlama) ve su (buz oklar) buz rune patlama yaratır. Yani, her öğe, birkaç çeşidi vardır polar öğelerin sıra ek olarak nihai özelliklerine bağlıdır. Böylece oluşturabileceğiniz sihirli runes yaklaşık 5832 sürümleri bulunmaktadır.