Şehir, madenler, tuz gölü Korunması


Şehir, madenler, MyLands tuz gölünün korunması.
Forumda sık sık soru sordu - tehlikeli düşmanlarından korumak için nasıl?
Hemen anlarım - tek bir çare yoktur. Ben yeni başlayanlar yardımcı olacaktır düşünüyorum tavsiye vermeye çalışacağım. Muhalifler yorumlara görüşmek istediğinizi söyleyin, ben her zaman mutlu sağlıklı eleştiri var.

Kentsel koruma. Birincisi ve en önemlisi - ne kadar büyük tehlike belirlemektir. Herhangi bir yapı bir ordu veya kaynak çıkarma oluşturmak için kullanılabilecek önemli bir koruyucu kafes vardır. Bu yüzden oyunda her şey savaş sürekli değildir söylemek istiyorum, bir. Başlangıçta kurulan dostluklar bir şey gibi güçlü komşuları ile bu olur veya SOAL olur. Civardaki diğer yerler genellikle otomatik olarak saldırganlık azaltır aynı ırktan, pek çok oyuncu vardır. Bu durumda her şehirde yeterli 2 kuleleri - genellikle güçlü bir saldırı durumunda işe alımlarında ve sihirli karşı. Bir şehirde nerede 100 aynalar ve aynı casus yazılım hakkında çok arzu ordusu için çiftlik kalıntıları. Rakamlar sahne ve oyun ve komşular bağlı olarak, çok yaklaşık değerlerdir.
Birkaç "düşman" varsa, çevrimiçi gerekir. Yerinde yoksa - - burun ile kalacak en azından ne korunacaktır budur. Anti-spyware ve aynalar Ancak burada yararlı. Hiçbir bilgi her zaman çok daha kötü saldırıdır. Peki, kule mümkün olduğunca yüksek olmalı ve her yerde paralı asker oturup barınağında garnizon gerekir. Ne kadar aynalar ve anishpionov nedir? Bu düşman casus ve vizyon sayısına göre kendilerini sayılır. Sadece gölgede kalmak zorunda.
Eğer ciddi geride geliyorsanız - birkaç seçenek vardır. Bunlardan biri - daha elverişli arazi geçmek için. Eğer savaş bir sevgilisi vardır - bir sevinç olması için bu durum olduğunu söyledi. Önce savunucusu uzmanlık çalışması gerekir. Sürekli savaş var - o haklı. Siyah inci kendi ana topraklarında iki şehir üzerinde bir bina inşa etmek, tüm şehirler yazık (Özür olurdu) korumak için ise. Büyük bir defans oyuncusu ile mükemmel koruma sağlar. Ve evet - şehir sadece kendi arazi üzerine inşa - derebeyi için bonus kaynaklar da aşırı durumlar için yardımcı olabilir geceleri nichego.Zakrytiya kapı anlamına gelmez.
Altın şehir korunması. Bu herhangi bir casus yazılım ya da aynalar inşa etmek değildir. Aksi takdirde, altın şehir olmayacaktır. Bu şehir ordu nereye gittiğini yanında olması gerekir. 4.3 alışveriş mağazaları kolaylıkla bu durumda altın taşınması ile baş. Buna ek olarak da paralı asker beslemek için de yapılabilir. Bu şehrin koruma ihtiyacı yok eminim, ama basit ve sihirli kule gibi, hangi orada neredeyse ordu gibi herhangi bir saldırı ve paralı asker yansıtacaktır. Online ve işe alımlarında bir çok - çok güçlü rakiplere karşı bir yardımcı olacaktır.
Kopya koruma. Mine genellikle bir çekim yapmak için bir süre mümkün değildi sadece basit bir kule ve bir takviye ile korunmaktadır. Bir kapı her zaman kapalı tutulur, kaynakların ziyarete açılmıştır. Mayın yok tutmak için bir ordusu yok! Bu sadece fanlar fraktsionki çekmek olduğunu.
Tuz gölü Korunması. Yalnızca dört binalar inşa edebilirsiniz. Genellikle 1 Sihirli Kule, basit bir, iki kalelerini inşa. Eh, doğal siyah inci koruma. Yerine güçlendirme sunucunun şafağında anti-casus yazılım ya da 2 inşa etmek mümkündür. Daha sonra, bu yardımcı olmaz. Peki, tüm erişilebilir köyler aynalar, en az 1-2 düzeyleri oluşturmak. Paralı asker ve sığınak olarak.
Ve her şehir inşa voskresitel içinde! Sadece 1 hücre ordu yarısı kaydedebilirsiniz. Güzel bir oyun var ve şehir rakiplerinizi için zaptedilemez kale olmasına izin!