Tarayıcı online strateji My Lands



Çocuk oyunları için kabul edildi nerede bir kez bilgisayar oyunları ve bu günler çok gerilerde kaldı ve radikal kararları değişti. Ve oyun yapısında değişiklik ile birçok şey değişti, ama ilk etapta var - teknoloji. Yalan söylemek olmayan bilgisayar teknolojisinin gelişiminde belirleyici faktör oyunları düşme olduğunu söyleyebiliriz, oyuncular da, daha fazla kaynak, daha fazla özellik ve oyunlar talep ettiler. Şu anda, aynı gün, online oyun internet kullanıcılarının yüz binlerce sıradan ve tutku haline gelmiştir.
Çevrimiçi tarayıcı oyunu Benim Arsalar kendi içinde büyük projeler doğasında tüm parlak ve en olumlu yönlerini temsil ediyor, ancak ek olarak, aynı zamanda kendine has bireysellik vardır.


My Lands nedir ?

Savaşa madencilik sunucuları ve oyun sunucuları için oyun: Ayrıca, söylenenleri, online strateji Benim Arsalar kullanıcıların oyun birden çok modları sunuyor. Eğer oyunun modeline bağlı olarak ve huzurlu bir ya da askeri araçlarına becerilerinizi geliştirecek. Ayrıca son zamanlarda, benim Topraklarında kayıtlı oyunculara benzersiz karakter ortaya çıktı. Yani bizim strateji online ve RPG türü veya MMORPG tonları satın hala, bu ona nasıl baktığınıza bağlıdır.Oyuncular eşya için ek bir prim alırsınız, ya da bazı şeyler düşman karakterleri kötüleştirebilir hakim çeşitli özel (meslek) erişmek için kullanıcılar.


Oyunları Kazanç - bir özellik My Lands.

Benim Arsalar temeli herhangi bir online oyun olarak, ise, oyuncunun ölçüde, onun beceri düzeyi, karakter, vs, bu nedenle, bazı oyuncular çok daha güçlüdür - daha özel ürün, beceri ve yetenekleri vardır. O gerçek parayla satmak için - Ve eğer, örneğin, bir oyuncu (eğer çalışacağız eğer, hatta bir acemi yapabilirsiniz rağmen) o ya da bu konu olmadan güvenli bir şekilde oynamaya devam edeceğini belirler. Bu Benim Topraklarında para kazanmak için ilk yoldur.Oyunlarında kazanç ürün ya da tüm hesapları satışı ile sınırlı olmasa da. Kullanıcılar ayrıca oyun para için gerçek parayla satın alma, ihale doğrudan kazanabilirsiniz. O kadar çok Jack Pot kazanabilirsiniz, ve $ 1,000 Arhiruinu kapılmak!