Mayın tüm (my land game)


 - Genel

Mine - Bu harici sahip bir oyuncu almak (ve sadece inşa etmek imkansız kapmak) olabilir. Maden bina ve kaynak kolichesvto hücreler için ücretsiz hücre düzeyine bağlı olarak, 5 seviyeleri 1 açık. Altın (sadece maden ve maden mümkün olmayan), demir veya taş: kopyasında sadece 3 kaynağıdır. Ne mayın kaynak türü stoklarımızda harita üzerinde görülebilir - Polislere altın, taş veya demir getirmek arabaları (1, 2 veya 3) gidin. Böylece Hatta istihbarat olmadan kopyası olduğunu görebilirsiniz.

Mine bir yaşam süresine sahip. Yeni bir kopya için Saat - Maden düzeyinde 160-120 gün arasında değil. Ömür boyu görüntüleme 200 CHZH için 30 gün kadar uzatılabilir. Bir sonraki uzatma - 400 CHZH vb Böylece benim daha önce, sonsuza kadar tutamaz veya daha sonra çökecektir.

4. ve 5. seviye Maden kaynak çıkarma üzerine karlı odaklanarak geliştirmek ve korumak. 3. seviye - doğrudan, bu zayıf için daha iyi oyuncuları için daha karlı. 1. ve 2. - onlar için neredeyse kötü oyuncular için değer mücadele değildir - daha iyi 1. ve 2. seviye daha maden ocağından çeşit almak. Evleri oluşturmak için üst oyuncuları vermek için daha iyi - insanların artması nedeniyle onlarla kaynak çıkarma daha fazla yararlanacaktır.

 - Nasıl benim bulabilirim?

Mine araştırmacılar vardır. Ayrıca, birisi hakkında söyleyebilirim. Ayrıca, CHZH için, size görev almak ve ödül alabilir - mayın 3. veya 4. seviye yerini. Ve karşılığında harita protivopollozhnom sonunda bulunan maden vermek ve mayınsız düzeyinde (daha sonra macera için bir ödül beklemek ve almak zorunda) hisse senedi bulunmamaktadır mümkündür olabilir.

Bu hiçbir şekilde mayın aramak için strateji. Eğer mayın bulmak için olasılık artarsa ​​yakalamak mümkün olacaktır:
- Daha fazla araştırmacı var
- Bu yardımcı olacak arkadaşlar bir klan veya bir şey var
- Haritanın kenarında iseniz ve klan çok sayıda (özellikle büyük) yakın yok
- Sizin benim 3. veya 4. seviye sadece yuvarlandı ve kopyalamak koordinatlarını göstermek için bir arayış var - hemen böyle bir arayış ödül alır. Yeni mayın gerekli harita üzerinde bir yerde olacak ve büyük olasılıkla göreceksiniz. Sadece budak - o kartın diğer tarafında olabilir.

 - Nasıl benim almak?

(Yaklaşık aynı düzeni ve tünelin kapanış ile ilgili anları hariç, tuz gölü yakalamak gerekir)

Bir maden yakalamak için, madenlerde tüm savunma binaları yok etmek zorunludur. Başka bir oyuncu sen benim (bunu satın ya da bir oyuncu söner ve vb öder) gönderirse, onu tüm savunma binaları yıkmak istiyoruz.

Eğer düşman mızrak alırsanız, zor ve ortak saldırıları oldukça geniş bir operasyon birkaç kişidir. Vodinochku mayın almak ve Online oyuncular ve kim, neredeyse imkansız oldukça çaylak değil. Sahip saldıran sonra günde sadece 2 kez ve madenlerde iki savunma bina, yani yenebilir olabilir 3 saldırıları olmalıdır.

En fazla seçeneği hesaplayalım:
- Koruyucu yapıların her 3 tip kopyası
- Tüm savunma Düzey 2 veya üzeri
- 2 veya daha fazla savunma yok
- Maden 2-3 saat kapalı olacak - bu yüzden zaman kapatmadan önce benim en erken 20 dakika sürdü askeri saldırı ayarlar. Bir oyuncunun sahip olduğu mayın yakalama sonra benim geri almak Bunun nedeni. Tabii ki,) orada syuznye klanlar geri almak için geliyor, ama uber-sürüm
- Oyuncu daha fazla asker ve mümkün takviye vardır.

Toplam en az 10 saldırı olmalı ve en az 5 oyuncu olduğunu. Oyuncu için oyuncu bazı karşı tanrıların Word ve koruma kullanır ve başarılı olacak bir şans olduğunu varsayalım. Optimal bir saldırı (iyi korunmuş kopyasını) 7-10 oyuncu davet düzenlemek. Neden bu kadar çok döner mi?

İşte saldırı planı gibidir:
- En az görevleri görmek için casusluk ve vizyon var. Bunu kimin yapacağını açıkça tanımlamak ve bu oyuncunun güçleri güvenmiyoruz gerekli sonra, çünkü tanrıların koruması koymak için muhtemelen yok. Oyuncu Saldırgan taklit edemez tarama mayın olmadığını uyarmak için.
- 1. ve hatta ilk iki dalga - bir bütün büyük ordusuna düşman hasar emici mümkün olan en büyük kitle tahammül paralı askerler. Bu predataka. Tüm paralı herhangi bir sorun (örneğin binaların yıkım gibi) anlamı yok vermek için, ölecek, ama başka vermek için - aniden düşman poberezhet asker ve çarpıcı onları taşımak eğer vsyaey durumda. Her durumda, olamaz bu dalgaları binaların yıkım güveniyor.
- 3., 4. ve 5. dalga - yıkım - kule güçlendirilmesi, sihirbaz. bir kule. Bu kavrama olmadan tam başarısız. Üçüncü dalga _mnogo_ asker içermelidir - bu udarka.
- 6, 7 ve 8. dalga - yıkım - kule güçlendirilmesi, sihirbaz. bir kule. O geri döndü. Daha yüksek bir düzeyde kopya koruma için, dalgaları bir süre için tüm 3.5 bina aşağı yapmayız olasıdır.
- 9. Dalga - yıkım - bina. Istihkam 1'den büyük olduğundan, tüm apredyduschie s dalga yok değil yine eğlenceli olabilir.
- 10. dalga - haciz. Bu _mnogo_ asker koymak - fethinden sonra madenleri korumak için - Deff (zaschitka) 'dir. Klanın müttefik düşman mümkün karşı saldırı asker, burada bir hamal ya da paralı asker koymak ise bazen tam tersine, atık değil.

Doğal olarak, tüm ikinci ikinci bir dalga göndermeye çalışıyorsunuz. Bu nasıl yapılır, ve aynı anda birçok oyuncu arasında - Ayrı makalesine bakın.

Bir mayın daha az ise, dalgalar tıraş korunmaktadır. Tier 1 güçlendirilmesi, ancak 2 veya daha fazla bir kopyasını, hala imha için 2 saldırılara göndermek için onlara değer ise.

 - Nasıl benim koruyabilirim?

İlk ve savunma mayın önde gelen en iyi - bu kabul edilemez bir saldırıdır. Maden onu bina ve kule içinde ilk etapta mümkün olduğunca ve inşa kapalı devam etti. Maksimum koruma için en az olarak ihtiyaç duyulan şey:
- 2 bina seviye 2, daha iyi 3 3
- Her zamanki kule seviye 2, en iyi üçüncü
- Sihirli Kule seviye 2, en iyi üçüncü
- 100'den görüntüleme ve faiz mızrak, 30-50 düzeyi açısından Anti-spyware programları, daha iyi
- Aynalar - yanı sıra anti-spyware, 12-20, iyi 40
- Mayın kapatın ve olabildiğince uzun süre olarak kapalı tutun (değil kar pahasına sınırlı olduğunu, aksi takdirde neden bir çukur gerekiyor?)
- Maden açarken, aynı anda bir saldırı veya saldırı belirtileri görmek için zaman iyi bir online 06:00 kadar yakın ve tüm kapalı. Aksi takdirde, eğer, bu ziyaret ve posta için de takip ve yardımcısı açmak veya sormak daha iyi değildir ve SMS gönderirseniz.
- Daha tapınakta tanrıların yardımseverlik stok tutun - iyi.
- Eğer daha güçlü oyuncu tarama gibi kısa sürede, birkaç saat (yani düşman mesafe ile ilgili olarak mayın kapatılmasından önce 1-2 saat sona erdi) için kilisede bu saldırılardan korunma koydu. Eğer savaşta kullanması durumunda, klanın ana saldırganın üzerinde bulunan koruma koydu.
- Benim kadar açıktır onlar yeterince büyük değilse bir süre için, asker koymak yok - sadakatlerini derece kısmını doldurmak çok avcı var. Mızrak uzakta, o zaman olarak koymak daha iyi olur bir saldırı sırasında, bunu yapamazsınız.
- Mayın ile askeri saldırı yapmayın. Takviye bir kopyasını göndermeyin. Asker ve ve madenlerinden birkaç aynalar (örneğin mayın ve mayın gibi) vardır yerlere kaynakları göndermeyin. Bir şey var veya geri nektoroym koordinatlarda olduğunu göreceksiniz Herhangi bir oyuncu görevinizi erişebilir, araştırmacı geri göndermek ve mayın bulmak çok kolay olacaktır. Ve en yakın şehir dışına daha iyi yapmak için kaynak ve asker transferi iyi aynalar ile korunmaktadır.

Eğer bir saldırı hala mayın var ise:
Kuvvetleri küçük veya Nuba saldırıya uğrarsanız:
- Destek askerlerinin korunması için yardım klan üyeleri arayın. Hem de oyun kartından doğrudan sahip vermek ve mektup metni koordinatları kopya olarak, güçlendirilmelidir kaç saat hatırlatmak unutmayın.
- Orada bir ordu gönder
- Saldırı geri bitirin.

Güçler çok büyük, ancak büyük saldırı ve asker arasındaki boşluğu, sonra bunu aşmak mal ele geçirmek için o kadar Nuba saldırıya ise:
- Benim içine ordu gönder
- İlk saldırıdan önce son dakikaya kadar atak bekliyorum
- Onun şehre geri yürüyüş için asker gönderin sol mayın ana şoktan önce boş
- Asker binaların yıkımı önce veya yakalama önünde çukur döndü, böylece asker eve dönüş iptal eder.
Bu "budama" adı verilir
Kuvvetler farklı yerini ve olabilir: onlar doğru zaman geldiğinde o kadar asker göndermek için yazıyorum. Ancak deneyimli klan, bu görme, ek bir saldırı yapabilir ve böylece sadece vardığınızda asker öldürmek, bu yüzden bunu yok. Ayrıca, saklandığı yerde asker gizlemek yok - onları çekerek sık sık, hatta ikinci gelen ikinci dalga alttan mümkün asker eve gönderilirken, (manuel adımları bir sürü) çok uzun süre ortadan kaldırmak olabilir. Ama ikinci ikinci saldırılarla, bu büyük bir risktir.

Askerler genel olarak büyük ve kavga olmadan, ikinci ikinci mayın vermek daha kolay, ama sadece değildir. Eğer Bunun yerine bizim asker israf, askerlerini ev anahtarı (paralı asker saldırmak için son düşman iptal etmedi kadar aynı zamanda yaşam belirtisi göstermiyorsa) göndererek işe düşman paralı öldürmeye çalışın. Yapabilirsiniz ve mal nöbet çok küçük bir ordu ise, geri almak oyunculara asker gönderme komşuları isteyin. Son olarak, eğer mümkünse, saldırı ve sadece saldırıdan önce, bırakın çukur ve kendilerini geri almak dönmek ve mayın hiçbir görevi vardır emin olun. Bu durumda, 2 artı olacaktır: Tünel, yani yakın durur, Eğer kendi geri almak için zaman ve düşman olarak CHZH tarafından çekildikten sonra hızlı bir şekilde savunma yeniden inşa etmek mümkün olmayacaktır mayın saldırı zaten devam etmektedir. Daha fazla asker mayın koruyacak Tabii ki, bu saldırı sadece bu yüzden yetkin, çünkü zor olacaktır. Ribytiya düşman geçmeden mayın atmak YAPMAYIN - onlar asker iptal ve kendi aynı savunma kapalı kırık saldırı ve düşman daha sonra çok daha az çaba onları yendi olacaktır. (Tabii ki bir klan, klan ve için omuzlarınızı düşman iptal eğer, bir geri almak devam edebilirsiniz sürece))).

 - Ne madenlerde inşa etmek ve nasıl bulunur?

Mayın içerik ve geliştirme de bir sanattır. Bir süre sonra çöker gibi, açıkça aşağıdakileri belirlemelidir:
- Her zaman benim kapatın. Senin yokluğunda Mine organize etmek çok kolay yakalayın.
- Eğer hemen sonra inşa etmek için gereken ilk şey yakalama - güçlendirmek ve geleneksel kuleye. 1-2 stok - Sonraki satırda.
- Maden kapalı olsa da, ileri inşaat için kaynak ve insan vnee ve mızrak kaynakları elde seçebilirsiniz.
- Maden ondan yararlanmak mümkün olduğunca çabuk kısa sürede kurmak gerekir. Mimari (bilim) Uzmanlık Bunun için recommened olduğunu. Diğer yerlerde tüm inşaat projeleri ve mayın bir kask tüm EMKT ve insanlar mümkün olduğunca ve taşma depolama erteleyin. O kadar kapalı, her şey içinde inşa edilmiştir kadar kapalı tutmak maksimum Napakovav benim.

Mayın olmalıdır:
- Güçlendirme ve kule, onu güçlendirmek için seviye 2 arzu ve tercihen 2
- Sihirbaz. Kule - bu 4. veya 5. düzeyi ise benim uzun yaşamak ve eğer
- Depo, bir. Sen 2 depo oluşturmaya başlayabilirsiniz ama bir taşıma sonra, üçüncü seviyesinden onları geliştirmek olamaz.
- Tüccar Guild, bir. İlk başta, bir 2-3 oluşturabilirsiniz, ancak bunları kaldırmak ve zaman aşağı çekmek için değil. Eğer bir oyuncu ve bu geliştirilmemiş bir altın madeni olduğunu ve hala paralı inşa olmaz ise, çünkü, iki var hızla pek çok altın ve toplar. Ayrıca 2 depo var.
- Tercihen 2. 4. ve 5. seviye kopyalamak için anti-spyware lonca seviye 5,
- Aynalar Seviye 5 bir kule, tercihen 2. 4. ve 5. seviye kopyalamak
- 3-6 konut Seviye 5
- Gelişmiş oyuncu (3-5 yıldız), ve altın madeni ise, paralı 2.3 için bir kamp kurmak. Çok karlı bir kapatılana kadar paralı askerler altın madenleri inşa etmek - mayın (varsa) diğer kaynakların birikmiş kadar çok uzun bir süre için benim kapalı tutabilirsiniz.

Boşluk yoksa, kaynak inşaa etmek hücreler, yani sizin için en yararlı Bir taş veya altın. Demir en pahalı - bu gerekli üretmek için maliyeti. Tüm inşa olmasa da, binalar için ödeme yapacağız kaynak hücreleri, zastroyte dobyvalkami Düzey 2 (ya da onlar kadar oluştururken bağlı olarak, sizin için olduğu karlı) - sonra ders uykuya dalın.

Kaynak hücreleri geri ödenecektir için seviyeye yükseltmek olmalıdır. Ve geri ödeme piyasa fiyatından düşünülmelidir. Örneğin, seviye 7 demir madeni yükseltmek X altındır. O demir Y saat içinde üretir. Bu mayın düşürmenin özü olacaksa, kaynak kutusu demir miktarını almak ve demir satın alınabilir hangi piyasa fiyatını çarpın. Bu minimum fiyat (12), ve benim seviye 6 ise de, tüm demir çalışmak için zaman olacak, bu benim 6. seviye için sadece bir yükseltmek için daha iyi olabilir? Ancak, eğer bile maden seviyesi 7 iş inanan tüm çalışamaz. Örneğin, saatte ise Z drbycha demir, mayın indirilmesinden önce saat sayısı ile çarpın. Elde edilen piyasa fiyatı çarpılarak ve X ile karşılaştırın Aksi takdirde - bir seviye 7 yükseltmek için Görmüyor nasıl örneğin seviye 5 benimki ile podymaniem. Ayrıca, birçok oyuncu genel, yani bina mayın düşünün diğer binalar. Binanın toplam değeri (altın eşdeğeri yerine altın kaynaklarının piyasa değeri) miktarını düşünün. Çünkü yerleşik-up alabilirsiniz tutar. Daha az ise, düzeyini azaltmak ve karlı hale gelinceye kadar dobyvalok yeniden düşünün.

Böylece bazen hatta bazen 5 kadar değer tüm 7 seviyesinin yükselmesi, gerekli değildir. Kazhy sonraki seviyeye sonra dobyvalki daha pahalıdır ve 1 düzeyinde ilk üretim ile karşılaştırıldığında neredeyse küçük üretimine ekler. Buna ek olarak, en azından, bina ana bina telafi için mayın yarar bir tür olduğunu gereklidir.

Ve çok sık açmanızı gerektiren binalarda mayın kurmayın. Örneğin, araştırmacılar yapmak (maden kapalı ise onlar terriitoriyu izci yoktur). Yok Askerleri için evler inşa etmeyin - onlar kişisel çalma süresi (mikro menedzhment artış) açısından çok pahalıya mal olması benim, diğer kaynakların getirmek gerekecektir.

Kopya kaynak kutularında bir kaynak ile biter, ve mayınlar çok az zaman var ve vosstanovilok ('örneğin bardak yendi ll) yardımıyla kaynak geri yüklemek için değil daha iyi, daha iyi düşünmüyorsanız. Orada evler inşa ve "altın" ya da "askeri" şehir onları ulaşım insanların yararlanmak. Üretim tüm bina için ödemek değilse, ya da küçük (1-3 seviye) kazma ve oyuncu gelişmiş - Bu dobyvalok benim için bir kötü varsa özellikle doğrudur.

Askerlerinin bakım mayın koymayın - asker durmak yok, onlar (yani kalıntılar yürüyerek ve altın tüketmek değil kazanmak) çalışmalıdır.

 - Sıkça mayın Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Ben benim 1. ve 2. seviye almalı mıyım? - Genç, ya da orada sadece ev ve koruma en az gidiyoruz Sadece eğer. Eğer kaynak toplamak eğer Mine iyidir.

Ben benim alamaz ... - Koruyucu bina (bina ve kule) yok etmek için ilk saldırıda gerekiyor ve sadece onları yok ederek tamamen benim alabilir

Eğer yapının kalır ve çalışma olup, maden bırakırsanız? - Her şey olduğu gibi her şey tünel dışında kalır - tünel kapalı ya da sona erer olacaktır. Yani, anti-spyware programları shpoinov vb yenecek , Bir maden zavhatit için binanın çok koruyucu imha etmeniz gerekir.

Benim çukur yakalamak ise, tünel kapalı olacak? - Evet

Bu seviye 7 madenlerde tüm binalar yükseltmek için kârlı mı? - Kendinizi ansiklopedi inşaat her binanın bir dizi şımartın. Bazen evler inşa ve altın şehirde insanları almak daha karlı.

Ne kadar benim yaşıyor? - 160-120 gün Göster.

Oyuncu oyuna alım değilse madenlerde bir tünel açar? - Şehir için ağ geçidi olarak Evet, aynı kurallar

Bu CHZH ödeme mayın kapanış hızlandırmak mümkün mü? - Hayır, değil

Beslemek için madenlerde asker tutmak ister? - Hayır, buna değer. Askerler tüm altın, kazanmak yerine harcamak gerekir gibi kalıntılar için yürüyüş Ayrıca, acilen asker gerektiğinde, sen benim açmak zorunda ve çoğu zaman zahmetli bir iştir (kapalıysa kadar takip edemez, komşu sadece bir mızrak gibi aktif olarak ilgileniyor)

Ben madenlerde asker kurmak mı? - Hayır, paralı askerler altın madenleri dışında - spot ve olası açık ocak sürece altın harcamak.

Bana saldırı çünkü iyi olduğunu, nöbet sonrası mayın müttefik ya da klan üyeleri nasıl ifade edecek? - Ikinci yükselen binanın 1. seviyede olan mevcut binaların, tamir. Koruyucu yapının tüm (size oluşturmak için zaman varsa) Destroy ve eşinizin yakalamak için asker göndermeye hazır olduğunu en kısa sürede mayın bırakın. Başka mızrak biri interesuestya, bir anda geri almak çalışırsanız zaman en olası başkasına bulacaktır. Daha güvenilir, daha sonra ama biz 24 saat veya mola birlik için beklemeniz gerekir - Varyant klan ya da ittifak sürümü ile de mümkündür.